فرایند سئو چه مقدار طول می کشد؟ 3 مورد اصلی هستند که بر مدت زمان سئو تاثیر مضاعفی دارند و در این مقاله می خواهم با توضیحات مفصل زمان سئو را حدس بزنیم. سه عامل کلیدی:
رقابت
بک لینک ها
محتوا
بر روی زمان سئو تاثیرگذار هستند. از شما می خواهم در ادامه با من همراه باشید تا در مورد زمان سئو با هم صحبت کنیم. یکی از سوالاتی که خیلی از افراد صاحب کسب و کار اینترنتی از متخصصان سئو می پرسند این است که زمان سئو چقدر طول می کشد؟ و مشکل کار اینجا است که خیلی از آن ها درکی صحیح از فرایند سئو ندارند و می خواهد که به صورت قطعی و قابل درک یک پاسخ دریافت کنند. یعنی از ما می خواهند که دقیقا بگوییم 6 ماه و گفته ما کاملا دقیق از آب دربیاید اما این درست نیست.
اصلا ممکن است که یک متخصص سئو با پیشبینی همه چیز بگویید که فرایند سئو این سایت 6 ماه به طول می انجامد اما تمام برآوردهای او بر این بوده که صاحب آن کسب و کار هر روز برای سئو سایتش وقت بگذارد در حالیکه ممکن است صاحب آن سایت هفته ای 1 ساعت برای سئو سایتش وقت بگذارد پس در این حالت حتی اگر پیشبینی مدیر سئو درست هم بوده باشد به دلیل مشکل در محاسبات، در آن زمان تعریف شده سئو سایت به نتیجه نخواهد رسید.
اگر به دنبال دریافتن این هستید که چقدر طول می کشد تا سایت شما در کلمات کلیدی مختلفی رتبه بگیرد باید بگویم که اصلا زمان مشخصی وجود ندارد و بارها این را گفته ام که وضعیت سایت شما نسبت به دیگر سایت و رقبا متفاوت است و دقیقا مانند پزشکی است و نمی توان برای همه سایت ها یک نسخه یکسان پیچید بلکه باید با آنالیز گذشته، حال و آینده یک وب سایت، زمان سئو آن را تا حدودی پیشبینی کرد.
پس قدرت سایت نیز خیلی مهم است و امکان دارد که یک سایت قدرتمند یا قدیمی حتی با محتوای کپی در زمان کوتاهی به نتیجه برسد چون این سایت قدرت و اعتماد بسیار زیادی نزد گوگل دارد. این ها تنها بخشی از متغیرهایی هستند که زمان سئو سایت شما را تعیین می کنند و به دلیل اینکه متغیرهای خیلی زیادی برای تعیین زمان سئو یک سایت وجود دارد نمی توان به سادگی به سوال “چقدر طول می کشد تا سایت من رتبه سئو خوبی کسب کند” پاسخ داد.
نکته مهم اینجاست که متغیرهای زیادی وجود دارند تا زمان سئو سایت شما را تعیین کنند اما شما باید در نظر داشته باشید که متغیرهایی که در تعیین زمان سئو رقبایتان نیز دست دارند را ارزیابی کنید. یعنی فرض کنید رقیب شما بر روی کلمه “خرید گلدان” کار کرده و شما هم می خواهید همین مسیر را بروید تا با کسب رتبه از سایت های رقیب جلو بزنید. باید آن سایت ها را بررسی کنید و ببینید که آن ها چه مدت است که این محتوا را نوشته اند یا دارند بر روی سئو محتوا آن کار می کنند.
همچنین باید مواردی چون سئو خارجی آن ها را نیز بسنجید تا زمان به موفقیت رسیدن آن ها را بسنجید. وقتی که دریافتید رقبا در چه مدت زمانی و با انجام چه کارهایی به صدر موتورهای جستجو راه یافته اند آن وقت راحت تر می توان زمان سئو را بررسی کرد. همچنین یکی دیگر از فاکتورهای مهم تعیین زمان سئو این است که شما تجربه اش را داشته باشید.
داشتن تجربه خیلی می تواند به شما کمک کند و البته اگر فقط صاحب یک سایت یا کسب و کار اینترنتی هستید لازم نیست که در حوزه های دیگر تجربه کسب کنید اما سئوکارانی که تا بحال پروژه های سئو زیادی را در حوزه های مختلف راه اندازی و اجرا کرده اند راحت تر می توانند تعیین کنند که زمان سئو یک وب سایت چقدر است چون به احتمال زیاد قبلا پروژه ای به همان شکل و در همان حوزه سئو کرده اند و زمان دستشان است.
می دانید بهترین روش ارائه زمان سئو چیست؟ بهترین جواب به سوال زمان سئو این است که یک بازه ارائه دهید. یعنی بگویید که سایت شما بین 6 تا 8 ماه رتبه کسب می کند. به این شکل هم کسی که سوال داشت به جواب خود می رسد و هم شما به صورت قطعی به سوال او پاسخ ندادید. وقتی که می خواهیم یک بازه زمانی سئو ارائه دهیم تا به سوالات صاحبین سایت ها پاسخ داده باشیم باید از 3 متغیر کلیدی اصلی که تعیین می کنند زمان سئو سایت شما چقدر طول می کشد استفاده کنید.
البته این را نیز باید بدانید که همانطور که گفتم متغیرهای فوق العاده زیادی برای تعیین زمان سئو وجود دارد و درست است که سه متغیر اصلی “رقابت، بک لینک ها و محتوا” تاثیر بسیار به سزایی در پیش بینی زمان سئو دارند اما به هیچ صورت به شکل قطعی نمی توان زمان سئو یک سایت را حدس زد چون که یک فرمول علمی ثابت شده برای آن وجود ندارد و چیزهایی که گفته می شود بیش تر بر اساس تخصص و تجربه است. در واقع تخمین زمان سئو مانند یک حدس و گمان است که البته حدس آن خیلی ساده نیست.
در ادامه و با بررسی هر یک از 3 متغیر اصلی که درباره آن صحبت می کنیم به شما دیدی درست در مورد زمان سئو چقدر است ارائه می دهیم و به این شکل می توانید زمان سئو سایت خود یا هر سایتی را به صورت حدودی حدس بزنید.
رقابت در مدت زمان سئو چه نقشی دارد؟
اگر چیزی مانند مواد شیمیایی عجیب و غریب یا دستگاه های برقی خاص می فروشید و سایت شما در آن باره است با هیچ رقابت شدیدی رو به رو نخواهید شد و می توانید در عرض زمان کوتاهی و با صرف وقت، انرژی و هزینه کمتر به نتیجه ای که می خواستید برسید. اما اگر می خواهید محصولاتی چون هارد اکسترنال یا خدماتی چون خدمات طراحی سایت ارائه دهید کارتان به همین سادگی نخواهد بود.
همچنین واژه هایی هستند که هیچ سرچ خاصی ندارد و با این حال صاحبان تازه کار کسب و کارهای اینترنتی می خواهند که در آن ها رتبه بگیرند. مثلا می خواهند در کلمه ای مانند: پکیج شوفاژ دوستان شاپ رتبه بگیرند خب این کار خیلی ساده است و البته برای آژانس های سئو هم خیلی راحت است که سایتی را در این کلمه به صفحه 1 و لینک 1 برسانند چون بر روی این کلمه کلیدی نه رقابتی هست و نه سرچی و اگر هم سایت بالا بیاید هیچ نتیجه خاصی کسب نکرده است پس باید به این مورد نیز توجه داشته باشید.
حالا برمی گردم به همان کلمات کلیدی سخت. اگر شما بخواهید بر روی کلماتی که مربوط به هارد اکسترنال یا هر چیزی باشند که واقعا مردم به دنبال آن ها هستند و به جز آن خیلی هم پررقابت هستند زمان سئو افزایش می یابد و به فرض مثال اگر با فعالیت حرفه ای در عرض 6 ماه رتبه می گرفتید حالا باید 8 ماه تلاش کنید تا نتیجه بگیرید چون این بازار خیلی شلوغ است و همانطور که شما تلاش می کنید رقبا هم تلاش می کنند، همانطور که هزینه می کنید آن ها هم هزینه می کنند و آنطور که وقت می گذارید آن ها نیز وقت می گذارند پس طبیعی است که زمان برای کسب رتبه سئو بیشتر طول بکشد.
فاکتور رقابت را بر اساس تقاضا می سنجند. هر چه تقاضای بیشتری وجود داشته باشد آن بازار هم شلوغ تر بوده و رقبای بیشتری نیز در آن بازار به فعالیت می پردازند. برای مثال اگر شما یک شرکت لوله کشی در غرب تهران دارید نسبت به یک شرکت املاک که می خواهد در زمینه خرید و فروش ملک در سراسر ایران فعالیت کند دارای رقابت کمتری هستید. همینطور که شما دارای رقابت کمتری در بازار خود هستید راحت تر نیز رتبه کسب می کنید و همینطور که بازار املاک دارای رقبای قدرتمند بیشتری است، آن شرکت باید وقت و هزینه بیشتری صرف کسب رتبه در سئو کند.
همچنین هر چقدر که رقبای شما بیشتر کار کنند شما نیز باید بیشتر کار کنید و نکته اساسی این است که مدت زمان بیشتری طول می کشد تا به صدر نتایج موتورهای جست و جو دست پیدا کنید. درست است که یافتن زمان سئو از الگوی ثابتی پیروی نمی کند اما اینکه هرچقدر رقابت کمتر باشد کسب رتبه ساده تر است یک فرمول ثابت است.
البته هر چه بخواهید در موتورهای جست و جو رتبه بهتری کسب کنید کارتان به صورت پلکانی سخت تر خواهد شد به اینصورت که اگر شما بخواهید سایت خود را به صفحه 2 بیاورید در عرض زمان نسبتا کوتاهی این اتفاق خواهد افتاد اما اینکه بخواهید سایت خود را از صفحه 2 به صفحه 1 برسانید و سپس رتبه های برتر صفحه اول را کسب کنید کار سخت تر خواهد بود. این نیز به دلیل حجم کاری رقبا است چون صفحه اول و رتبه های برتر خیلی بازدید بالایی کسب می کنند همه تمرکز خود را بر روی کسب رتبه های برتر و صفحات اول می گذارند.
یکی دیگر از مهم ترین جنبه های رقابت که بیشتر مواقع نادیده گرفته می شود این است که رقبای شما به لحاظ مالی و قدرت در چه جایگاهی هستند؟ وقتی تقاضا در یک حوزه کاری بالا باشد افراد و شرکت های خیلی زیادی وارد آن بازار کار می شوند. این رقابت ها آنقدر سنگین می شوند که در نهایت باعث می شود شرکت های بزرگ پول و منابع انسانی بیشتری برای این کار کنار بگذارند.
یعنی این حوزه کاری به قدری به آن ها سود می دهد که برایشان به صرفه باشد و از بخش دیگر آن شرکت ها باید در رتبه های برتر باشند تا سود مناسبی کسب کنند و سهم بیشتری از بازار را تصاحب کنند و حاضرند برای اینکه در رتبه های برتر بمانند و سود خود را از دست ندهند بودجه های بیشتری کنار بگذارند.
این بودجه ها صرف مواردی همچون استخدام بیشتر منابع انسانی مرتبط مانند کارشناس تولید محتوا و مدیر سئو می شود و به جز این بر روی مواردی مانند سئو خارجی و خرید بک لینک بیشتر و قوی تر صرف تمرکز بیشتری می شود چون که بودجه بیشتری به این کار اختصاص پیدا کرده است و نکته خیلی مهم این است که آن ها اگر کاری را انجام می دهند بهترینش را انجام می دهند چون باز بودجه دارند. یعنی بهترین و حاذق ترین متخصصین و شرکت های سئو، بهترین رپورتاژها، بهترین تبلیغات و بهترین بک لینک ها را خریداری می کنند و همچنین به تدوین بهترین استراتژی های محتوایی خواهند پرداخت.
در این موقع همه چیز کاملا به نفع شرکت های بزرگ تر و جیب های عمیق تر آن هاست. برای مثال دیجی کالا را در نظر داشته باشید که همیشه در بهترین نتایج است و از این صدرنشینی میلیاردها تومان به صورت روزانه سود می کند و حالا برای اینکه سهم بیشتری از بازار را تصاحب کرده یا دستکم جایگاه خود را تثبیت کند بودجه بیشتری برای بهبود سئو سایت خود کنار می گذارد و بدین شکل تیم سئو قدرتمندتری تشکیل خواهد داد که زمان سئو را برای این سایت کاهش خواهد داد.
در مقابل سایت خود یا دیگر سایت ها را قرار دهید که بودجه محدودتری برای مارکتینگ و سئو دارید و وقتی که برای مثال دیجی کالا روزی 1000 محتوای جدید بر روی سایت قرار می دهد شما شاید بتوانید روزانه نهایتا 5 محتوا قرار دهید و طبیعی است که مدت زمان سئو برای شما طولانی تر باشد و برای سایتی مانند دیجی کالا کمتر. اگر با رقبایی سر و کار دارید که قدرتمند هستند و برای سئو سایت خود خوب خرج می کنند احتمالا کارتان سخت تر خواهد شد.
پس بهترین راهکار این است که تمامی جنبه های سئوی رقبای خود را ارزیابی کنیم و به مواردی مانند:
قدرت وب سایت رقیب
میزان بودجه ای که برای این کار کنار گذاشته
متخصصین و منابع انسانی که برای سئو جذب کرده
سودی که از این ماجرا کسب می کند. تا مادامی که سود کسب شده توسط شرکت از سئو دندان گیر باشد، خوب هم خرج می کنند.
البته مهم از جنبه های کنونی سایت های رقیب این است که آن ها در گذشته چه کرده اند و در ادامه قصد دارند چه کارهایی انجام دهند و این نیز تا حدود خیلی زیادی به شما کمک خواهد کرد تا زمان حدودی سئو سایت خود را دریافته و چک لیست سئو برای سایت خود را بر اساس رقبا آماده کنید. برای اینکه از رقبای خود جلو بزنید باید از هر لحاظ از آن ها برتر باشید، پس باید تلاش بیشتری نسبت به رقبا انجام دهید.
نقش بک لینک ها در مدت زمان سئو
هنوز هم بک لینک ها نقش بسیار بزرگی در سئو دارند. بعضی ها می گویند که می شود با سئو محتوا و بدون بک لینک هم رتبه های خوبی کسب کرد اما این حرف تا حدودی درست است. شما می توانید با محتوای خوب و سئو داخلی در کلمات کلیدی که رقابت در آن ها شدید نیست به راحتی بالا بیایید یا اگر بالا آمدن در آن کلمات راحت هم نباشد دستکم می توانید با یک محتوا سایت خود را به صدر گوگل بکشانید اما برای بعضی از کلمات واقعا نمی شود که یک صفحه را بدون بک لینک به صفحات برتر کشاند.
اولین مورد در نقش بک لینک ها در مدت زمان سئو تعداد و حجم بک لینک هایی است که سایت شما دریافت کرده است. حجم بک لینک ها شامل دو بخش رفرینگ دامین و تعداد بک لینک ها است. رفرینگ دامین تعداد دامنه هایی است که از آن ها لینک گرفته اید. یعنی شما می توانید از 5 رفرینگ دامین یا همان 5 سایت، 20 بک لینک دریافت کنید.
به صورت کلی، بک لینک های بیشتر به سایت ما کمک می کند تا با سرعت بیشتری در سئو به موفقیت برسیم اما این فقط یک بازی اعداد نیست که بگوییم هر سایت بیشتر لینک کسب کرد پس بهتر می تواند رشد کند. تعداد لینک های دریافتی مهم است اما مهم تر از آن، کیفیت لینک هایی است که دریافت می کنید. کیفیت لینک یعنی اینکه لینکی که دریافت کرده اید دارای چند فاکتور زیر باشند:
سایتی که به شما لینک می دهد از نظر گوگل یک سایت معتبر و معتمد شناخته شده باشد.
تعداد لینک هایی که آن سایت به سایت های دیگر می دهد معقول باشد.
بک لینکی که دریافت کرده اید از سایت های مرتبط باشد.
نوع آن بک لینک به چه شکل است؟ یک لینک رپورتاژی از سایتی قدرتمندی خیلی بیشتر از یک بک لینک کامنتی اعتبار و قدرت به سایت شما منتقل می کند.
پس هر لینکی را نباید دریافت کرد چون ممکن است یا برای سایت ما مفید نباشد یا حتی برای سایت ما مضر هم باشد. دریافت یک بک لینک از سایت مرتبط با حوزه کاری سایت خودمان خیلی مفیدتر از گرفتن بک لینک از سایت های بی کیفیتی است که به راحتی به هر سایتی لینک می دهند. همچنین مهم است لینکی که دریافت می کنید باکیفیت بالا بوده و دریافت آن نیز دشوار باشد. یعنی هر کسی نتواند به راحتی از آن سایت برای سایت خودش لینک بگیرد.
رقبا می توانند با ابزارهایی مانند MOZ سایت شما را بررسی کرده و بفهمند از چه جاهایی لینک دریافت کرده اید و بروند و آن ها نیز برای خودشان لینک بگیرند. اما اگر از سایتی لینک بگیرید که بک لینک گرفتن از آن ها به راحتی نباشد خیالتان تا حدودی راحت است که رقبای شما به راحتی نمی توانند استراتژی های لینک سازی شما را کپی کنند.
همچنین بهتر است که از روش های خودکار ایجاد بک لینک مانند ابزارهای بک لینک ساز آنلاین و ربات هایی مانند مانی ربات استفاده نکنید چون هم احتمال حذف بک لینک های ساخته شده وجود دارد و هم به دلیل استفاده بیش از حد از این ابزارها گوگل می داند که نباید به بک لینک های دریافتی از این سایت ها توجهی داشته باشد.
سرعتی که بک لینک ها کسب شده اند نیز خیلی اهمیت دارد. بهتر است وقتی بک لینک می سازید به جای اینکه یکدفعه 100 بک لینک را در یک روز بسازید، این 100 بک لینک را در 20 روز بسازید و اینگونه تاثیر بسیار بیشتری خواهند داشت و احتمال افت رتبه نیز وجود ندارد. افزایش ناگهانای تعداد بک لینک ها می تواند نشان دهنده این باشد که شما به صورت غیرطبیعی در حال ساخت بک لینک هستید و سعی دارید که رتبه ها را دستکاری نمایید.
بنابراین به طور کلی هر چه سریع تر بتوانید لینک های باکیفیت به دست آورید می توانید سریع تر هم رتبه بگیرید اما این سرعت نباید به گونه ای باشد که شک برانگیز باشد. می توانید از تعداد کم شروع کرده و به مرور زمان تعداد بک لینک های دریافتی را بیشتر کنید. مثلا ابتدا روزانه 1 تا 3 بک لینک دریافت کنید و به مرور زمان آن ها را به تعداد بالاتری بین 10 تا 30 لینک در روز افزایش دهید.
البته فرمول خاصی برای بک لینک زدن وجود ندارد و بیشتر تابع کارهای رقبا هستیم. یعنی اگر رقبا روزانه 5 بک لینک می زنند ما نیز باید در همان حدود کار کنیم و اگر رقبا روزانه 100 بک لینک بزنند ما نیز می توانیم در همان حدود فعالیت کنیم و البته نکته مهم این است که باید رقبایی را انتخاب کنیم که همسطح خودمان باشند چون اگر بخواهیم رقیبی مثل دیجی کالا را در نظر بگیریم خب دیجی کالا روزانه هزار بک لینک هم دریافت می کند اما اگر رقبایی را در نظر بگیریم که هم رده خودمان هستند می توانیم دید درستی از تعداد و زمان بک لینک های دریافتی داشته باشیم. برای بررسی بک لینک ها همانطور که گفته شد می توانید از ابرارهایی مانند ماز استفاده کنید.
نقش محتوا در مدت تایم سئو
کیفیت محتوایی که منتشر می کنید نیز خیلی در زمان سئو اهمیت دارد. خیلی ها می گویند که محتوا نباید خیلی کوتاه باشد و نباید خیلی هم طولانی باشد در حالیکه نمی توان مورد مشخصی برای آن مشخص کرد و شما وقتی که دارید محتوا تولید می کنید باید دو چیز را مد نظر داشته باشید:
رقبا محتواهای چه شکلی تولید می کنند. یعنی تعداد و کیفیت محتواهای آن ها به چه شکل است؟ آیا محتوا را تالیف کرده اند یا محتوا را کپی کرده اند و مواردی مانند این.
محتوایی که تولید می کنید مهم نیست خیلی کوتاه باشد یا خیلی طولانی باید دو چیز را داشته باشد. اول مشکل کاربر را حل کرده و جواب سوال او را بدهد و دوم هر چه که کوتاه باشد، بهتر است از رقبایتان کوتاه تر نباشد چون در سئو باید مهره هایی که می چینید در وضعیت بهتری نسبت به رقبا باشند.
همچنین اگر بتوانید یک برنامه منظم انتشار و یک تدوین استراتژی محتوا داشته باشید می توانید در گوگل رتبه بهتری کسب کنید چون:
اینطور به گوگل نشان می دهید که محتوای جدید به صورت منظم و همیشگی به سایت شما اضافه می شود و اینگونه کراولرها و خزنده های گوگل تشویق می شوند که بیشتر در سایت شما بخزند و این کار باعث می شود که تلاش های سئو شما بهبود بیشتری داشته باشند.
تولید محتوای منظم کاربران را تشویق می کند تا برای دفعات بیشتری به سایت بازگردند و این باعث می شود که سیگنال های مثبت تجربه کاربری به Google ارسال شود و در نتیجه تلاش های سئو سایت شما را سرعت ببخشد.
بررسی چند سوال مهم در این باره که سئو سایت چقدر طول میکشد
شما به صورت کلی با مفاهیم سئو سایت آشنا شدید. اما شاید برای شما چند سوال تخصصی و یا نیمه تخصصی در مورد مدت زمان سئو سایت ایجاد شده باشد. با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
1. چه مدت زمان طول میکشد تا یک صفحه به 10 رتبهی بالای گوگل دست پیدا کند؟
اگر بخواهیم به این سوال یک پاسخ جامع بدهیم باید مواردی را بررسی کنیم که در حوزههای مختلف است. از طرفی باید سایتهایی را بررسی کرد که میزان بودجه مشابه دارند و سطح تولید محتوای آنها نیز مناسب است. به صورت کلی بر اساس بررسیهای صورت گرفته زمانی که شما یک سایت ایجاد میکنید، اگر شما تمامی پارامترهای سئو را در آن انجام دهید. در 5.7 درصد مواقع شما در حوزه کاری خود زیر یک سال به این جایگاه دست پیدا میکنید.
در 19.5 درصد مواقع بین 1 تا 2 سال زمان لازم است تا به صفحه دوم دست پیدا کنید. در نهایت در 74.8 درصد مواقع شما برای اینکه بتوانید به صفحه اول گوگل دست پیدا کنید. لازم است که بالای دو سال زمان صرف کنید. حال به نظر شما علت این موضوع چیست؟ اگر بخواهیم به صورت کلی این موضوع را بررسی کنیم، شما باید به دو عامل تسلط بسیار بالایی داشته باشید تا بتوانید به آنچه که مدنظر شما است دست پیدا کنید.
اولین موضوعی که شما باید به آن توجه داشته باشید این است که رقابت در حوزه کاری شما به چه صورت است. دومین موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما تا چه میزان بودجه برای این کار تعریف میکنید. و در نهایت شما چه کیفیت محتوایی را برای سایت خود مدنظر قرار میدهید. توجه داشته باشید که شما هریک از این موارد را تغییر دهید، کیفیت و سرعت سئو سایت شما به شدت تغییر خواهد کرد.
2. زمانی که سایت شما پس از گذشت مدت زمان طولانی رتبه نمیگیرد، علت چیست؟
زمانی که ما صحبت از مدت زمان سئو یک سایت میکنیم، معمولا پارامترهای متفاوتی را مدنظر قرار میدهیم. اما ممکن است که سایت شما پس از گذشت مدت زمان قابل توجهی وضعیت مناسبی نداشته باشد و ورودی مناسبی نیز دریافت نکند. علت این موضوع ممکن است موارد زیر باشد.
سایت شما مشکل ساختاری و فنی دارد.
سرعت سایت شما برای مخاطب بسیار نامناسب است.
بهینه سازی مناسبی انجام نمیدهید.
محتوای سایت شما کیفیت مناسبی ندارد.
رابط کاربری نامناسبی دارید.
سئو شما با توجه به قوانین قدیمی است و به روز رسانی دانش خود فکر نمیکنید.
استمرار و برنامهریزی زمانی مناسبی در کار خود ندارید.
به این نکته توجه داشته باشید که سئو یک سایت به بررسی تمام عواملی که میتواند روی رضایت کاربر نقش داشته باشد، میپردازد. در وهله بعدی به دنبال اصلاح ساختار فنی سایت شما است. در نهایت به این نکته توجه داشته باشید که برنامه ریزی زمانی روی مدت زمان سئو سایت شما بسیار موثر است.
3. یک راه میانبر برای بهبود سئو سایت در مدت زمان کوتاه وجود دارد؟
اگر بخواهیم به این سوال به صورت صادقانه پاسخ بدهیم، باید به شما بگوییم که به هیچ عنوان در سئو راه میانبری وجود ندارد. ممکن است برخی افراد به شما در مورد سوشال سیگنال و یا رپورتاژ آگهی مطالبی را بگویند. ما نیز این مطالب را رد نخواهیم کرد. اما باید توجه داشته باشید که شما نمیتوانید به صورت کلی زمان را در سایت خود بدون داشتن اعتبار کافی حل کنید. به این نکته توجه داشته باشید که بدون داشتن اعتبار بالا برای گوگل از جایگاه مناسب نیز خبری نیست.
در وهله بعدی شما باید به این نکته توجه داشته باشید که سئو سایت شما زمانی بهترین بازخورد را دارد که از سمت شما پیوستگی وجود داشته باشد. شاید فکر کنید که در سئو سایت مهم نیست که شما برنامهریزی زمانی داشته باشید. اما بر اساس بررسیهای صورت گرفته در نسخه جدید هوش مصنوعی گوگل، بررسی سیکلهای زمانی تولید محتوا و بهینه سازی فنی نیز به عنوان یک عامل موثر در رتبه سایت مورد آنالیز قرار گرفته است.
شرکت طراحی سایت پرانتز یک شرکت معتبر و حرفهای در زمینه طراحی و توسعه وبسایتها در شهر کرمان است. این شرکت با برخورداری از تیمی مجرب و متخصص در زمینه طراحی وبسایت، به ارائه خدماتی با کیفیت و برتر در حوزه طراحی سایت میپردازد. از ابتدای تأسیس، هدف اصلی این شرکت ارائه راهکارهای بهینه و با کیفیت در زمینه ساخت و توسعه وبسایتهای سازگار با اصول سئویی بوده است.