گوگل دیسکاور چیست و چگونه به seo کمک می‌کند - آژانس دیجیتال مارکتینگ پرانتز

گوگل دیسکاور چیست و چگونه به seo کمک می‌کند

Google Discover

به عنوان یک متخصص بهینه سازی موتورهای جستجو، شما از قبل اهمیت محتوایی را می دانید که به خواسته های پرس و جو پاسخ می دهد. اما چه اتفاقی می‌افتد وقتی یک کاربر اینترنت نمی‌داند به چه اطلاعاتی نیاز دارد؟
گوگل با انتشار Google Discover که اولین بار در سال 2018 دیده شد، حل این مشکل را بر عهده گرفت.
Discover که تا سال ۲۰۱۸ به عنوان Google Feed شناخته می‌شد، از داده‌هایی استفاده می‌کند که موتور جستجو درباره شما جمع‌آوری کرده است تا یک فید محتوای شخصی‌سازی شده ایجاد کند که به طور فعال محتوای مرتبط را ارائه می‌دهد.
به طور انحصاری در دستگاه های تلفن همراه در دسترس است، با پیش بینی رفتار کاربر و ارائه محتوایی که فکر می کند برای شما جالب و ارزشمند خواهد بود، فراتر از پاسخ دادن به سؤالات است.
با در نظر گرفتن فعالیت کاربر برای ارائه نتایج، روشی جدید و قدرتمند برای هدایت ترافیک وب ارائه می دهد.
Google Discover می‌تواند شامل انواع مختلفی از محتوا، از جمله اخبار، مقاله‌ها، ویدیوها، تبلیغات و نتایج غنی ویژه مانند امتیازات ورزشی زنده باشد. در صفحه اصلی Google ظاهر می شود و برای هر کاربر بسیار شخصی سازی شده است.
همانطور که یادگیری ماشین و هوش مصنوعی به پیشرفت خود ادامه می دهند، به نظر می رسد این شکل جدید کشف رایج تر و دقیق تر شود.
در این بخش، نگاهی عمیق‌تر به این فناوری خواهیم داشت و راه‌هایی را به شما نشان می‌دهیم که می‌توانید آن را برای خود به کار ببرید.

Google Discover چیست و چرا برای سئو مهم است؟

Google Discover یک فید محتوای بسیار شخصی سازی شده است که هدف آن نشان دادن محتوای مرتبط با علایق کاربران است. محتوای نشان داده شده به کاربران در فید Discover می‌تواند شامل پیوندهایی به مقالات در سراسر وب و ویدیوهای YouTube باشد. Google می‌تواند از داده‌های کاربر جمع‌آوری‌شده از طریق سابقه جستجوی Google و همچنین سابقه مرور Chrome و YouTube استفاده کند تا مجموعه‌ای شخصی‌سازی شده از محتوای به‌موقع ایجاد کند که کلیک‌های کاربران را جلب کند. به قول خود گوگل، “محتوای سطوح را در درجه اول بر اساس آنچه که سیستم های خودکار گوگل معتقدند با علایق کاربر مطابقت دارد، کشف کنید.”
فیدهای Google Discover در چند مکان ظاهر می شوند. در دستگاه‌های iOS و Android، فید Discover مستقیماً در زیر نوار جستجو در برنامه Google شروع می‌شود. فیدهای Google Discover نیز بومی تجربه کاربر Android در تلفن‌های Google Pixel هستند. کاربران می توانند با کشیدن انگشت از صفحه اصلی دستگاه خود به سمت چپ به فیدهای Discover خود دسترسی پیدا کنند.

Google Discover چگونه کار می کند؟

Google Discover محتوایی را از سراسر اینترنت که معتقد است بر اساس مرور وب و الگوهای جستجو مربوط به یک کاربر خاص است، مدیریت می کند. انواع مختلفی از محتوا وجود دارد که می‌توانند در فید Google Discover ظاهر شوند که در زیر فهرست شده‌اند:

پیوندهای مقاله

بیشتر پیوندهای مقاله‌ای که در Google Discover نشان داده می‌شوند از ناشران غیر Google تهیه شده‌اند. پیوندها به صورت کارت هایی ظاهر می شوند که شامل یک عنوان و تصویر کوچک هستند و شامل نام و فاویکون ناشر مقاله است.

داستان های وب

استوری های وب نسخه گوگل از قالب محبوب «استوری» هستند که در پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام و اسنپ چت یافت می شوند. داستان‌ها معمولاً ویدئو، تصاویر و صدا را در قالب‌های کوتاهی از محتوا ترکیب می‌کنند که کاربر می‌تواند در میان آنها جستجو کند. برخلاف استوری‌های اینستاگرام، استوری‌های وب گوگل آدرس‌های جداگانه در سایت شما هستند. در اینجا پیوندی به اسناد Google در مورد ایجاد داستان های وب وجود دارد.

ویدئوهای یوتیوب

فیدهای Google Discover اغلب دارای ویدیوهای YouTube هستند. Google هیچ دستورالعمل خاصی برای فعال کردن ویدیوهای YouTube برای نمایش در Discover ندارد. توصیه‌های ویدیویی به شدت شخصی‌سازی شده است و بر اساس عادات تماشای یوتیوب کاربران واردشده در Google در دستگاه‌های iOS و Android است.

Discovery Ads

گوگل از فیدهای Discover با نمایش تبلیغات هدفمند درآمدزایی می کند. گوگل اینها را به عنوان کمپین های Google Discovery تعریف می کند. آنها را می توان در Google Ads فعال و پیکربندی کرد. تبلیغات اکتشافی می تواند تصویر یا ویدیو باشد.

همانطور که در زیر نشان داده شده است، یک کمپین Discovery می تواند به کاربران در YouTube، Discover و برنامه Gmail دسترسی پیدا کند:

دستورالعمل های Google Discover

در مقایسه با Google News، الزامات فنی زیادی برای نمایش در Google Discover وجود ندارد. شما به نقشه سایت خاصی برای Google Discover نیاز ندارید، و همچنین هیچ نوع فرآیند ارسال دستی برای واجد شرایط ساختن محتوای شما برای فیدهای Discover وجود ندارد.

به گفته گوگل، “با توجه به ماهیت بی‌نظیر Discover، ترافیک Discover در مقایسه با Search کمتر قابل پیش‌بینی یا قابل اعتماد است و مکمل ترافیک جستجوی شما محسوب می‌شود.”

خود گوگل گفته است که کنترل یا تضمین مکان‌های Discover ممکن است دشوار باشد، که باعث می‌شود ترافیک Discover حتی کمتر از ترافیک جستجوی Google قابل پیش‌بینی باشد. با وجود این، گوگل چند روش فنی و محتوا محور را توصیه می‌کند تا به سایت شما بهترین شانس را برای دریافت مکان‌های فید Discover بدهد.

دستورالعمل های فنی برای پیوندهای مقاله

دو شرط فنی وجود دارد که توسط Google برای نشان دادن در فیدهای Discover توصیه شده است که در زیر فهرست شده است. این توصیه‌ها فقط برای انواع محتوای «پیوند مقاله» اعمال می‌شود. این دستورالعمل‌های فنی برای ویدیوها یا فیلم‌های کوتاه YouTube، داستان‌های وب یا تبلیغات اعمال نمی‌شود.

دنبال کردن ویژگی

ویژگی دنبال کردن به فید RSS یک سایت اشاره می کند تا به کاربران اجازه دهد تا سایت شما را دنبال کنند تا در محتوای شما به روز بمانند.

به گفته گوگل، “به طور پیش فرض، ویژگی Follow از فیدهای RSS یا Atom در وب سایت شما استفاده می کند. اگر فید RSS یا Atom در وب سایت خود ندارید، Google به طور خودکار یک فید برای کل دامنه شما بر اساس دیدگاه ما از سایت شما ایجاد می کند. اگر یک یا چند فید در وب‌سایت خود دارید، می‌توانید تجربه دنبال کردن خود را با گفتن صریح به Google که می‌خواهید افراد برای صفحه خاصی در سایت شما کدام فید را دنبال کنند، بهینه کنید.»

به عبارت دیگر، اگر چندین فید RSS دارید، باید با قرار دادن پیوندی که به فید RSS صحیح در هدر سایت خود ارجاع می دهد، مشخص کنید که افراد باید کدام فید را دنبال کنند. اگر فقط یک فید RSS داشته باشید، Google آن را به طور خودکار شناسایی می کند و نیازی به قرار دادن پیوند RSS دستی ندارید. پیوندی که به صورت دستی قرار داده شده به شکل زیر است:
برای اطمینان از اینکه Google می‌تواند فید RSS یا Atom شما را بیابد و درک کند، دستورالعمل‌های مرکزی جستجوی Google (منبع) را دنبال کنید:

فید خود را با فایل robots.txt خود مسدود نکنید.

اطمینان حاصل کنید که فید شما مانند فایل های نقشه سایت به روز است.

از یک عنوان مختصر اما توصیفی برای فید RSS خود استفاده کنید، درست مانند یک صفحه وب.

توصیه می شود: وبلاگ مرکزی جستجوی گوگل

توصیه نمی شود: فید RSS یا وبلاگ مرکزی

شما می توانید فید خود را در جایی غیر از دامنه خود میزبانی کنید. گوگل از این موضوع پشتیبانی می کند.

اگر فید خود را تغییر مسیر دادید، از کد وضعیت HTTP 3xx (redirects) استفاده کنید تا Google بتواند آن را دنبال کند.

تعیین چندین فید RSS

اگر سایت شما دارای چندین فید RSS است که با انواع مختلف مقالات مطابقت دارد، گوگل چند گزینه مختلف را توصیه می کند تا مطمئن شود که گوگل به فید RSS صحیح برای یک مقاله ارجاع می دهد.

به گفته گوگل، “اگر چندین فید در وب سایت خود دارید (به عنوان مثال، یک وب سایت خبری با فیدهای RSS برای صفحه اول، بخش تجاری و فناوری)، توصیه می کنیم یک <link> را به یک فید اضافه کنید. برای آن صفحه منطقی است. نگهداری از یک فید ساده‌تر است، و زمانی که مردم در محتوای شما مشترک می‌شوند، تجربه کاربری بهتری است. به عنوان مثال، اگر مقاله مربوط به فناوری است، فید فناوری را در <link> مشخص کنید.

تصاویر

تصاویر بخش عمده‌ای از تجربه Google Discover هستند. وقتی در Google Discover پیمایش می‌کنید، متوجه می‌شوید که تصاویر بخش بزرگی از صفحه نمایش در فید را اشغال می‌کنند. نرخ کلیک یک مقاله تا حد زیادی تحت تأثیر جذاب و چشم نواز بودن تصویر است.

در مورد الزامات فنی برای تصاویر، دستورالعمل های گوگل به شرح زیر است:

تصاویر جذاب و با کیفیت بالا را در محتوای خود بگنجانید، به خصوص تصاویر بزرگی که احتمال بیشتری برای بازدید از Discover دارند.

تصاویر بزرگ باید حداقل 1200 پیکسل عرض داشته باشند.

تصاویر باید با تنظیم max-image-preview:large یا با استفاده از AMP فعال شوند.

از استفاده لوگوی سایت به عنوان تصویر خودداری کنید.

رعایت این الزامات از حذف سایت شما از فیدهای Discover صرفاً بر اساس کیفیت تصاویر آن جلوگیری می کند.

دستورالعمل های محتوا برای پیوندهای مقاله

بزرگترین عامل در تعیین جایگاه یک سایت در گوگل دیسکاور، کیفیت محتوای آن است. توصیه های گوگل در مورد این موضوع بیشتر کیفی هستند تا کمی. یکی از موضوعات رایج در مجموعه بهترین شیوه‌های Google برای محتوای Discover، مقاومت در برابر عناوین «طعمه‌ای کلیک» است که اطلاعات مربوط به مقاله را پنهان می‌کنند یا آنچه را که کاربر می‌خواند نادرست نشان می‌دهد. توصیه های محتوای گوگل به شرح زیر است:
از عناوین صفحه استفاده کنید که ماهیت محتوا را به تصویر می‌کشد، اما به صورت غیر کلیکی.
از تاکتیک‌هایی برای افزایش مصنوعی تعامل با استفاده از جزئیات گمراه‌کننده یا اغراق‌آمیز در محتوای پیش‌نمایش (عنوان، قطعه‌ها یا تصاویر) برای افزایش جذابیت، یا با خودداری از اطلاعات مهم مورد نیاز برای درک محتوا، اجتناب کنید.
از تاکتیک‌هایی که جذابیت را با توجه به کنجکاوی بیمارگونه، فریب دادن، اجتناب کنید.
محتوایی را ارائه دهید که برای علایق فعلی به موقع باشد، داستانی را به خوبی بیان کند یا بینش منحصر به فردی ارائه دهد.

به موقع بودن محتوا

برنده شدن در مکان‌های Google Discover نه تنها نیازمند ایجاد محتوای با کیفیت، بلکه تولید سریع محتوا در پاسخ به اخبار و داستان‌های فوری است. “عمر ماندگاری” یک مقاله در فید Google Discover ممکن است فقط 1 یا 2 روز باشد. این معمولاً در داده‌های عملکرد Google Discover منعکس می‌شود که بعداً در این راهنما مورد بحث قرار می‌گیرد.

بر اساس یک مطالعه ژورنال موتورهای جستجو، 46 درصد از حجم نمونه URL های Google Discover را سایت های خبری و 44 درصد را تجارت الکترونیک تشکیل می دهند. سایت هایی که در پاسخ به داستان های پرطرفدار محتوا تولید می کنند نسبت به دسته های دیگر سایت ها برتری قابل توجهی دارند.
طبق همان مطالعه SEJ، صفحات صنایع زیر تنها 1-2٪ از URL های ظاهر شده در Google Discover را تشکیل می دهند:
سلامتی
تحصیلات
دارایی، مالیه، سرمایه گذاری
مسافرت رفتن
B2B
خودرو

اندازه گیری عملکرد Google Discover در سرچ کنسول گوگل

کلیک‌ها به‌عنوان تعداد کل کلیک‌هایی که از Google Discover روی URL متعارف شما آمده است، تعریف می‌شوند. Impressions به عنوان تعداد یا دفعات پیوندهایی به سایت شما تعریف می شود که کاربر در Google Discover در یک محدوده داده خاص دیده است. توجه به این نکته مهم است که نمایش‌ها تنها زمانی شمارش می‌شوند که پیوندی از سایت شما به نمایش گذاشته شود. پیمایش دور و سپس بازگشت به نمای تنها به‌عنوان یک نمایش در طول یک جلسه محاسبه می‌شود و بنابراین تعداد نمایش‌ها را افزایش نمی‌دهد. میانگین CTR یا نرخ کلیک به صورت کل کلیک ها / کل نمایش ها اندازه گیری می شود.
کلیک‌ها، نمایش‌ها و CTRها برای ترافیک Discover در داشبورد همه از «پیوندهای مقاله» در فیدهای Discover می‌آیند. این معیارهای داشبورد شامل فعالیت در ویدیوهای YouTube، داستان‌های وب یا تبلیغات نمی‌شود.

تعاریف متریک

کلیک‌ها به‌عنوان تعداد کل کلیک‌هایی که از Google Discover روی URL متعارف شما آمده است، تعریف می‌شوند. Impressions به عنوان تعداد یا دفعات پیوندهایی به سایت شما تعریف می شود که کاربر در Google Discover در یک محدوده داده خاص دیده است. توجه به این نکته مهم است که نمایش‌ها تنها زمانی شمارش می‌شوند که پیوندی از سایت شما به نمایش گذاشته شود. پیمایش دور و سپس بازگشت به نمای تنها به‌عنوان یک نمایش در طول یک جلسه محاسبه می‌شود و بنابراین تعداد نمایش‌ها را افزایش نمی‌دهد. میانگین CTR یا نرخ کلیک به صورت کل کلیک ها / کل نمایش ها اندازه گیری می شود.

کلیک‌ها، نمایش‌ها و CTRها برای ترافیک Discover در داشبورد همه از «پیوندهای مقاله» در فیدهای Discover می‌آیند. این معیارهای داشبورد شامل فعالیت در ویدیوهای YouTube، داستان‌های وب یا تبلیغات نمی‌شود.

Trendlines

داشبورد همچنین شامل خطوط روند برای هر منبع داده است. با توجه به به موقع بودن ترافیک Google Discover، معمولاً برای یک روز خاص که یک داستان مرتبط بود، جهش هایی در ترافیک مشاهده می کنید. همانطور که در بخش پیکربندی گزارش زیر نشان داده شده است، داشبورد انتخاب یک روز خاص را برای تعیین اینکه کدام URLها در جدول زیر مسئول افزایش ترافیک معین بوده اند، آسان می کند.

تجمیع داده ها

داده‌های گزارش بر اساس صفحه جمع‌آوری می‌شوند، به این معنی که اگر یک دامنه، چندین نتیجه Google Discover را در یک جلسه کاربر ارائه دهد، هر نتیجه به جای دامنه، به URL صفحه اعتبار داده می‌شود. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که تمام معیارهای صفحه/URL به یک URL “متعارف” اختصاص داده می شوند یا جمع می شوند. این به این معنی است که URL نشان داده شده در گزارش همیشه URL متعارف خواهد بود، و همچنین به این معنی است که گزارش نسخه AMP URL را نشان نمی دهد زیرا نسخه AMP معمولاً متعارف است. در عوض، نسخه متعارف شامل مجموعه‌ای از تمام معیارها از جمله AMP خواهد بود.

آیا می توانم ترافیک Google Discover را در Google Analytics نیز ردیابی کنم؟

خیر، متأسفانه ترافیک Google Discover را نمی توان به طور قابل اعتماد در Google Analytics ردیابی کرد. داده‌های عملکرد Google Discover را فقط می‌توان در Google Search Console یا در ابزارهای داشبورد با استفاده از داده‌های Google Search Console
مشاهده کرد.

منبع: moz

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

460 کلمه جادویی در تولید محتوا +PDF

آنچه در این پست میخوانید این جزوه آموزشی شامل 460 کلمه در دسته بندی های زیر است : این جزوه…

بیشتر بخوانید
10 Best FREE Image Optimization Tools for Image Compression

10 ابزار رایگان بهینه سازی تصویر برای فشرده سازی

آنچه در این پست میخوانید بهینه سازی تصویر چیست؟10 ابزار رایگان بهینه سازی تصویر1. TinyPNGویژگی های کلیدی TinyPNG:2. Optimizillaویژگی های…

بیشتر بخوانید
SMS Marketing: 10X your eCommerce sales with SMS

بازاریابی پیامکی: فروش آنلاین خود را با پیامک 10 برابر کنید (2024)

آنچه در این پست میخوانید بازاریابی پیامکی چیست؟ظهور بازاریابی پیامکی در فضای آنلاینچرا بازاریابی پیامکی موثر است؟تعامل افزایش یافته با…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت طراحی سایت پرانتز

شرکت طراحی سایت پرانتز یک شرکت معتبر و حرفه‌ای در زمینه طراحی و توسعه وبسایت‌ها در شهر کرمان است. این شرکت با برخورداری از تیمی مجرب و متخصص در زمینه طراحی وبسایت، به ارائه خدماتی با کیفیت و برتر در حوزه طراحی سایت می‌پردازد. از ابتدای تأسیس، هدف اصلی این شرکت ارائه راهکارهای بهینه و با کیفیت در زمینه ساخت و توسعه وبسایت‌های سازگار با اصول سئویی بوده است.