فروشگاه فیزیکی یا آنلاین
فروشگاه اینترنتی و فروشگاه فیزیکی دارای تفاوتهای زیادی هستند. هر یک از این فروشگاهها نسبت به جذابیت خودشان دارای مشتریان متفاوتی هستند. هر فروشگاه فیزیکی ممکن است به صورت فروشگاه اینترنتی هم خدمات خود را ارائه کند.
یک فروشگاه فیزیکی را که در شلوغترین خیابانِ پرجمعیتترین شهر کشور قرار دارد، در نظر بگیرید. به نظر شما روزانه چند نفر از مقابل این فروشگاه عبور میکنند؟ چند نفر داخل فروشگاه شده و از آن خرید میکنند؟ حتی بزرگترین فروشگاه در پرجمعیتترین شهر هم به تمام جامعه هدف و مشتریان بالقوه دسترسی ندارد، چرا که شاید هرگز گذر مردم ساکن در سایر مناطق شهر و سایر شهرهای کشور به این فروشگاه نیفتد.
امروزه با وجود تکنولوژی ، تجارت الکترونیک رونق خوبی گرفته است. شما در فروشگاه های فیزیکی افرادی میبینید که در فروشگاه قدم می زنند و کارشان این است که اگر مشتری در مورد محصولاتی سوال داشت از آن بپرسند. اما شما در فروشگاه های اینترنتی یک بار مشخصات و توضیحات محصول را وارد می کنید و دیگر نیازی به یک نیروی انسانی ندارید.
مردم در دنیای امروز برای خرید محصولات مورد نیاز خود به اینترنت مراجعه میکنند. برای خرید آنلاین نیازی به زحمت زیاد ندارند. چرا که میتوانند به راحتی از طریق رایانههای شخصی یا تلفن همراه خود به فروشگاههای آنلاین دسترسی پیدا کرده و آنچه را که میخواهند سفارش دهند و سفارشات نیز به درب منزل تحویل داده میشوند.
فروشگاههای اینترنتی با سرعت خیره کنندهای در حال رشد هستند، به طوری که فروش آنلاین در حال حاضر حدود 4% کل بازار خرده فروشی را تشکیل میدهد. خردهفروشانی که تجارت الکترونیک را نادیده میگیرند، ممکن است شاهد کاهش تجارت خود باشند زیرا مشتریان همچنان به سفارش آنلاین محصولات روی میآورند.
از 4% سهمی که خورده فروشی آنلاین از کل بازار خورده فروشی ایران دارد، 2% سهم فروشگاه های اینترنتی و 2% سهم خورده فروشی هایی است که در بستر شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند.
هدف از ایجاد وبسایت فروشگاهی، سادگی خرید محصولات و خدمات است. در وبسایت فروشگاهی کالاها معرفی شده و نقد و بررسی محصولات مختلف قرار داده میشود؛ از طرفی میتوان مخاطبان را در هر زمان و مکانی به سادگی از جشنوارههای فروش و جدیدترین تخفیفها با خبر کرد. همچنین با بدون هزینه برای راه اندازی شعبه های فیزیکی، با فروش اینترنتی محدودیت زمانی و مکانی را حذف کرده و طیف بیشتری از مخاطبان را داشته باشید.
بر اساس گزارش دیجیتال مارکتینگ یکتانت در سال 1401
خرید اینترنتی سومین دلیل ایرانیان برای استفاده از اینترنت است.
با توجه به این گزارشات می توان به برتری مزیت فروشگاه های اینترنتی پی برد.
پس اگر شما یک فروشگاه و یا مغازه ای دارید که در این چند ماه اخیر با کاهش مشتری روبه رو شده است به شما پیشنهاد می کنیم که با داشتن یک سایت فروشگاهی متناسب با کسب و کار خود، شاهد افزایش فروش خود باشید.
مزایای فروشگاه اینترنتی
- کاهش هزینهها
- گسترش بازار
- تبلیغات و بازاریابی مقرون به صرفه
- انعطاف پذیری برای مشتریان
- خرید آگاهانه
- مدیریت آسان
- امنیت فروشگاه آنلاین
- پشتیبانی و ارتباط آنلاین بامشتری
- پرداخت آسان
- وجود تنوع بالا در خرید آنلاین
- قیمت مقطوع و بروز
- مقایسه محصولات
- جدول مشخصات فنی محصولات
- عدم محدودیت مکانی
- فروش ۲۴ ساعته
- جذب مشتریان بیشتر
- جمع آوری اطلاعات مشتریان
- استقلال کامل در تجارت
خلاصه و جمعبندی
شما می توانید با داشتن یک سایت فروشگاهی مشتریان زیادی را بدست آورید و فروش خود را دو چندان کنید مخصوصا در زمانی که همه افراد پای اینترنت هایشان هستند و دارند نیازهایشان را جستجو می کنند دیده شدن محصولات شما در فضای مجازی می تواند فروش خوبی را برای شما به همراه داشته باشد.