انتخاب بین کسب و کار اینترنتی و حضوری

چرا فروشندگان فیزیکی برای فروش محصولات خود از وب سایت استفاده نمیکنند؟
پاسخ چیزی جز عدم آگاهی فروشندگان از مزایای وبسایت و کسبوکار اینترنتی نیست.
یکی از مشکلات امروز این است که هنوز بسیاری از کسبوکارهای سنتی دلیلی برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی خود ندارند. اما روزانه در فضای مجازی سودهای بزرگ شرکتها و استارتاپهای را میبینند. کسبوکار اینترنتی یک موفقیت طلایی خاموش است و اگر بتوانید آن را به خوبی مدیریت کنید و به ثمر برسایند میتوانید با کمترین هزینه، سود بیشتری کنید.
در چند سال اخیر شاهد رشد سعودی کسب و کارهای اینترنتی هستیم. همانطور که میبینیم اغلب کسب و کارهای سنتی جای خود را به کسب و کارهای اینترنتی داده است و حتی فروشندگان زیادی در کنار داشتن کسب و کار سنتی خود یک کسب و کار آنلاین نیز برای خود راهاندازی کرده است. کسب و کار آنلاین یا اینترنتی قادر است شمارا با کمترین هزینه به بهترین نتیجه برساند و این موضوعی است که بسیاری از افراد را به سمت راهاندازی یک کسب و کار آنلاین جذب میکند بااینحال بسیاری از افراد نیز هستند که هنوز به همان روش سنتی به کسب درآمد میپردازند این افراد به دلایل مختلفی همچون ترس از تغییر، ترس از شکست، ترس از سخت بودن کار یا از دست دادن هزینه پرداختشده برای شروع و راهاندازی کسب و کار، سایت اینترنتی خود را راهاندازی نمیکنند.
چرا داشتن وب سایت فروشگاهی پیشنهاد می شود؟
اصلی ترین دلیل کسب و کار اینترنتی این است که در مدتزمان کم رشد بیشتری دارد و میزان درآمد آن بسیار بیشتر از کسب و کار سنتی و فیزیکی است و به این خاطر است که شما به مشتریان بیشتری دسترسی دارید و میتوانید خدمات خود را به افراد بیشتری ارائه دهید درنتیجه با جذب مشتریان بیشتر، درآمد بیشتری هم دارید. بنابراین یکی از دلایلی که افراد را به سمت راهاندازی کسب و کار آنلاین یا اینترنتی جذب میکند این است که در مدتزمان کم میتوانند به فروش و پیشرفت بیشتری دست پیدا کنند.
در فروشگاه های فیزیکی ممکن است ترافیک، مسافت طولانی، نبود جای پارک ماشین باعث شود مشتریان زیادی را از دست بدهید.
اگر بخواهیم در مورد هزینه های کلی بسیاری مانند اجاره مکان، آب، برق، حقوق و بیمه کارمندان صحبت کنیم می بینیم با وجود این هزینه ها سود قابل توجهی برای کارفرما نمی ماند.
اما در خرید آنلاین نقاط ورود بالقوه زیادی وجود دارد. مشتری میتواند از طریق سرچ ساده به صورت مستقیم وارد یک فروشگاه اینترنتی شود یا از طریق کمپین بازاریابی دیجیتال یا تبلیغات در شبکههای اجتماعی یک فروشگاه آنلاین جدید پیدا کند. سپس به جستجوی محصولاتی که نیاز دارد بپردازد، قیمتها را مقایسه و خرید خود را نهایی کند. در نهایت منتظر ارسال محصولات خریداری شده به آدرس خود باشد.
با سرمایه کم میتوان فروشگاه اینترنتی را به آسانی راه انداخت زیرا هزینه طراحی سایت فروشگاهی، بسیار کمتر از راهاندازی فروشگاه در یکی از خیابانهای شهر است و در مقابل درآمد آن میتواند چندین برابر همان فروشگاه سنتی باشد!
این ویژگی در دسترس بودن اینترنت و فراگیر شدن آن خود دلیلی قانعکننده برای راهاندازی کسب و کار آنلاین است. امروزه میلیون ها ایرانی دارای اینترنت هستند بنابراین با توجه به بزرگ بودن بازار مخاطب در اینترنت شما میتوانید محصولات و خدمات خود را به این کاربران و مخاطبان ارائه کنید. علاوه بر این امروزه مردم به خرید از فروشگاههای آنلاین گرایش زیادی پیداکردهاند و این آمار روزبهروز در حال افزایش است.
کسبوکار اینترنتی مقیاسپذیری زیادی دارد. یعنی اگر بخواهید تعداد مشتریهایتان را بیشتر کنید و مقیاس کسبوکارتان را بزرگتر کنید، خیلی راحت و بدون اینکه نیاز به پرداخت هزینه زیاد و یا استخدام افراد زیادی در تیم خودتان داشته باشید میتوانید این کار را انجام دهید.
جمعبندی
کسب و کارهای اینترنتی روزبهروز در حال افزایش هستند و در هر زمینهای که بخواهید یک نسخه اینترنتی وجود دارد از خرید کفش و لباس بهصورت آنلاین گرفته تا سوپرمارکتها و تعمیرات لوازم برقی، تعمیرات موبایل و هر چیز دیگری که به ذهنتان خطور کند حتماً یک نسخه آنلاین از آن در اینترنت وجود دارد. طبق تحقیقات انجامشده تا پنج سال آینده تعداد کسب و کارهای اینترنتی سه برابر کسب و کارهای سنتی و فیزیکی میشود و کسب و کارهای سنتی جای خود را به کسب و کارهای اینترنتی میدهند.
در این زمان خیلی کم پیش میآید که برای خرید لوازم مختلف به بازار یا فروشگاههای فیزیکی بروید بلکه تنها با استفاده از اینترنت موبایل خود بهراحتی محصول خود را سفارش میدهید و درب منزل تحویل میگیرید. بنا به توضیحات دادهشده در این مطلب بهتر است هرچه زودتر به فکر راهاندازی وبسایت شخصی خود برای ارائه محصولات و خدمات خود شوید.