8 مورد از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید + نکات حرفه ای و جالب - آژانس دیجیتال مارکتینگ پرانتز

8 مورد از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت را بشناسید + نکات حرفه ای و جالب

آیا می خواهید سرعت وب سایت خود  را تست کنید؟ خیلی ها نمی دانند تست وب سایت را چگونه انجام داده یا از کجا شروع کنند.

تعداد زیادی ابزار برای تست سرعت سایت به صورت آنلاین وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. با این حال برخی از آمارهایی که ارائه می دهند حرفه ای بوده و به این علت کسانی که زیاد حرفه ای نیستند نمی توانند نتایج را بررسی کنند. در این مقاله، نحوه اجرای صحیح تست سرعت سایت و بهترین ابزار برای تست سرعت سایت را به شما نشان خواهیم داد.

بهترین ابزار برای تست سرعت سایت کدام است؟

ابزارهای تست سرعت بر عملکرد سایت زیادی وجود دارد که برخی رایگان و برخی پولی هستند. که می توانید برای تست سرعت سایت خود از آنها استفاده کنید. هر یک از آنها ویژگی های بسیار جالبی دارند که آنها را متمایز می کند. نکته مهم این است که شما نیازی به تست سایت خود فقط با یک ابزار ندارید. می توانید از چندین ابزار استفاده کنید و آزمایش های زیادی را انجام دهید تا یک گزارش کامل در مورد سرعت سایت خود به دست آورید.

با این حال، ما به کاربران توصیه می کنیم که فقط از این ابزارها برای بهبود عملکرد و افزایش سرعت سایت خود استفاده کنند. اینکه برای دستیابی به نمره خوب در این ابزارها تلاش کنید بیشتر مواقع، اعمال آن ها روی سایت ها در دنیای واقعی بسیار دشوار و در بیشتر موارد کاملاً غیرممکن است.

برای مثال تکه کدی در سایت شماست که اگر نباشد عملکرد سایت را با مشکل مواجه می کند و ابزارهای تست سرعت می گویند که آن تکه کد را بردارید و این شدنی نیست. پس تا جایی که ممکن و منطقی است از ابزارهای تست سرعت برای سنجش و پیدا کردن مشکلات سایت تلاش کنید اما نیازی به کسب نمره عالی یا 100% معیارهای آن ها نیست. تنها هدف شما باید بهبود سرعت لود صفحه برای کاربرانتان باشد تا بتوانند از تجربه کاربری سریعتر و مناسبی که در وب سایت شما لذت ببرند.

خب در ادامه بیایید نگاهی به بهترین ابزار برای تست سرعت سایت بیندازیم.

1. ابزار تست سرعت وب سایت IsItWP

ابزار تست سرعت وب سایت رایگان IsItWP، مبتدی ترین ابزار برای تست سرعت سایت است. این ابزار به شما امکان می دهد تا در زمان کوتاهی عملکرد سایت خود را بررسی کنید، چندین آزمایش انجام دهید و نتایج را بررسی کنید تا بفهمید چه چیزی باعث کاهش سرعت وب سایت شما می شود.

پیشنهاد میشه بخوانید...
نکات مهم در طراحی صفحه درباره ما + نحوه درج اطلاعات

همچنین پیشنهادهایی برای بهبود سایت به طور منظم و دسته بندی شده به شما ارائه می شود. برای مشاهده نکات و پیشنهاداتی که می توانید از آن ها برای عیب یابی مشکلات سایت خود استفاده کنید، می توانید روی هر دسته کلیک کنید. این وب سایت همچنین بخش نظارت بر زمان کار سرور و سایر ابزارهای مفید را برای صاحبان وب سایت ارائه می دهد. نظارت بر زمان کار سرور یا آپتایم به شما این امکان را می دهد که آپتایم سرور سایت شما طی مدتی خاص چقدر بوده است.

2. Pingdom

Pingdom یکی دیگر از محبوب ترین ابزارهای تست سرعت و نظارت بر عملکرد وب سایت است. استفاده از آن آسان است و به شما امکان می دهد مکان های جغرافیایی مختلف را برای تست سرعت  انتخاب کنید که واقعاً مفید است. چون می توانید ببینید عملکرد سرعت سایت شما در لوکیشن های مختلف به چه شکل است. نتایجی که ارائه می دهد با یک مرور کلی آسان برای درک راحت تر ارائه شده است و در ادامه با یک گزارش مفصل دنبال می شود. شما پیشنهادات بهبود سرعت را در بخش بالایی سایت و به محض لود سایت دریافت می کنید.

3. Google Pagespeed Insights

Google Pagespeed Insights یک ابزار نظارت بر عملکرد و تست سرعت وب سایت است که توسط گوگل ساخته شده است. این ابزار گزارش هایی در مورد عملکرد وب سایت و سرعت سایت را برای دستگاه های موبایل و دسکتاپ به شما می دهد. می‌توانید بین این گزارش‌ ها جا به جا شوید و به راحتی مشکلاتی را پیدا کنید که در بین هر دو گزارش موبایل و کامپیوتر رایج است و برخی از آنها را که Google توصیه می‌کند در گوشی همراه برطرف شود مشاهده کنید.

4. GTmetrix

GTmetrix یکی دیگر از ابزارهای قدرتمند تست سرعت سایت است. این ابزار به شما امکان می دهد وب سایت خود را با استفاده از ابزارهای محبوبی مانند pagespeed و YSlow تست کنید. همچنین با ایجاد حساب کاربری می توانید موقعیت جغرافیایی و مرورگر را تغییر دهید. خوبی جی تی متریکس این است که گزارش های دقیق را با خلاصه ای کوتاه از نتایج نشان می دهد. می توانید بین دو ابزار جابه جا شوید و توصیه ها را مشاهده کنید.

با کلیک بر روی هر توصیه، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار می گیرد. همچنین بهینه شده عکس های بهینه نشده را به شما ارائه می دهد که می توانید دانلود کرده و در سایت جایگزین تصاویر بهینه نشده کنید.

پیشنهاد میشه بخوانید...
انتخاب رنگ مناسب برای دکمه "افزودن به سبد خرید"

5. WebPageTest

ابزار Web Page Test یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت آنلاین رایگان است که می توانید از آن استفاده کنید. این ابزار کمی پیشرفته تر از سایر ابزارهای موجود در لیست ما است. با این حال، به شما این امکان را می دهد که یک مرورگر و مکان جغرافیایی سفارشی شده را برای تست های خود انتخاب کنید.

به طور پیش فرض، تست را 3 بار اجرا می کند تا نتایج تست سرعت وب سایت شما را دریافت کند. این ابزار یک دید دقیق و درست از هر نتیجه را نشان می دهد که می توانید برای گسترش و مشاهده گزارش کامل روی آن کلیک کنید.

6. Load Impact

Load Impact کمی متفاوت از سایر ابزارهای تست سرعت وب سایت در این لیست است. این ابزار به شما اجازه می دهد تا ببینید که چگونه سرعت سایت شما با ورود بازدیدکنندگان بیشتری به طور همزمان کاهش می یابد.

این یک سرویس پولی با یک تست رایگان محدود است که به شما امکان می دهد 25 کاربر مجازی را در عرض 3 دقیقه ارسال کنید. نسخه پولی به شما امکان می دهد بارهای ترافیکی بزرگتر را آزمایش کنید. البته این کار برای سئو خیلی خوب نیست چون بازدیدهای فیک توسط گوگل قابل ردیابی هستند و اصلا هم از آن ها خوشش نمی آید. اما ایده کلی این ابزار خوب است و به شما کمک می‌کند تست سرعت سایت خود را در شرایط سخت تر و البته طییعی تر آزمایش کنید که چگونه افزایش ترافیک بر سرعت و عملکرد سایت شما تأثیر می‌گذارد.

7. Uptrends

یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت وب سایت است. این به شما امکان می دهد منطقه جغرافیایی، مرورگر را انتخاب کنید و بین تست های موبایل و دسکتاپ سوئیچ کنید. نتایج ساده و قابل درک هستند زیرا همچنین امتیاز سرعت صفحه گوگل شما را در خلاصه نشان می دهد. می توانید برای جزئیات به پایین پیمایش کنید و مشکلات ارائه شده را بررسی کنید تا مشکلات عملکرد را متوجه شوید.

8. Byte Check

Byte Check یکی دیگر از بررسی کننده های رایگان سرعت سایت است. این ابزار به طور اختصاصی برای بررسی اندازه گیری TTFB (زمان تا اولین بایت) ساخته شده است. TTFB زمانی است که برای وب سایت شما طول می کشد تا اولین بایت داده را به مرورگر کاربر تحویل دهد. این یک روش بسیار موثر برای آزمایش سرعت سرور هاست شما است.

خب معرفی بهترین ابزار تست سرعت به اتمام رسید و شما می توانید از هر یک از ابزارهای ذکر شده در بالا برای بررسی سرعت و عملکرد وب سایت خود استفاده کنید. اما، اجرای ساده تست ها به تنهایی کمک زیادی به شما نخواهد کرد. شما باید یاد بگیرید که چگونه این تست ها را به درستی اجرا کنید و از داده ها و توصیه های دریافتی برای بهینه سازی وب سایت خود استفاده کنید.

پیشنهاد میشه بخوانید...
مقایسه 5 مورد از بهترین پلاگین فروشگاه ساز و فروشگاهی 2022

چگونه تست سرعت وب سایت را به درستی اجرا کنیم

گرفتن تست های سرعت سایت تضمینی بر این نیست که دقیقاً به شما بگوید که سایت شما چگونه کار می کند.

ببینید، اینترنت مانند یک بزرگراه است. گاهی اوقات ترافیک یا شلوغی بیشتری وجود دارد که ممکن است سرعت شما را کاهش دهد. مواقع دیگر، همه چیز واضح است و می توانید خیلی سریعتر از آن عبور کنید. چندین عامل دیگر نیز دخیل هستند که بر کیفیت و دقت نتایج شما تأثیر می‌گذارند. مهم است که قبل از شروع به تجزیه و تحلیل داده ها، این تست ها را به طور کامل اجرا کنید. بیایید ببینیم چگونه تست سرعت وب سایت را به درستی اجرا کنیم تا نتایج دقیق تری به دست بیاوریم.

1. از سایت چند تست بگیرید.

عوامل متعددی وجود دارد که می تواند بر تست شما تأثیر بگذارد. حتی اگر اکثر ابزارهای تست سرعت وب سایت با بالاترین سرعت اینترنت از طریق ابر اجرا می شوند، هر تست نتایج کمی متفاوت به شما نشان می دهد.

مهمترین تفاوتی که متوجه خواهید شد مدت زمان لود کامل صفحات مختلف سایت است. توصیه می‌ کنیم حداقل 3 بار تست را انجام دهید تا درک دقیق تری از سرعت سایت خود داشته باشید. سپس می توانید یک نتیجه متوسط ​​را در نظر بگیرید و از آن برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا سایت شما نیاز به افزایش سرعت دارد یا خیر استفاده کنید.

2. تست از مکان های جغرافیایی مختلف

اگر اکثر مشتریان یا کاربران شما از ابران از وب سایت شما بازدید می کنند، گرفتن تست از سرعت وب سایت شما با استفاده از سرورهای واقع شده در ایالات متحده آمریکا ایده آل نخواهد بود. چراکه نتایج آزمایش تجربه کاربری متفاوتی را نسبت به آنچه کاربران واقعی شما هنگام بازدید از وب سایت شما احساس می کنند به شما نشان می دهد. به همین دلیل است که باید از Google Analytics استفاده کنید تا ببینید کاربران شما از چه مناطق و لوکیشن هایی به سایت شما سر می زنند. پس از آن، از آن اطلاعات برای انتخاب یک منطقه جغرافیایی برای تست های خود استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که اکثر کاربران سایت شما از آلمان هستند، انتخاب یک سرور آزمایشی در آلمان نزدیک ترین نتایج را به شما می دهد. اگر بازدیدکنندگان یا کاربران سایت شما از سراسر جهان هستند، می توانید آزمایش های متعددی را انجام دهید تا متوجه شوید عملکرد وب سایت شما در لوکیشن های مختلف چه تفاوتی دارد.

3. مطمئن شوید که سیستم کشینگ سایت شما روشن است

قبل از تست گیری از سایت مطمئن شوید که کش وب سایت شما روشن است. این کار به شما این امکان را می دهد که کش سایت و میزان تاثیری که در بهبود عملکرد سایت دارد را بررسی کنید. مشکلی که الان داریم این است که بعضی از پلاگین های کشینگ تنها زمانی حافظه پنهان را ذخیره می کنند که کاربر آن صفحه را درخواست کند. این بدان معناست که حافظه پنهان مدتی طول می کشد تا ساخته شود و ممکن است تا زمانی که تست ها را انجام دهید منقضی شود.

پیشنهاد میشه بخوانید...
موتورهای جستجو

به همین دلیل است که استفاده از پلاگین WP Rocket را توصیه می کنیم. این پلاگین بهترین پلاگین افزایش سرعت و بهینه سازی کش وردپرس است که به شما امکان می دهد سیستم کشینگ سایت وردپرس خود را با چند کلیک و بدون یادگیری موارد فنی راه اندازی کنید. بهترین بخش این پلاگین این است که به طور خودکار کش وب سایت شما را ایجاد می کند، که به طور قابل توجهی عملکرد وب سایت شما را بهبود می بخشد.

4. عملکرد فایروال یا سرویس CDN وب سایت خود را بررسی کنید

در حالی که پلاگین های کش وردپرس می توانند کارهای زیادی انجام دهند، به هر حال محدودیت های خود را دارند. به عنوان مثال، نمی تواند حملات DDOS و تلاش های brute force را مسدود کند. همچنین هیچ کاری در برابر هرزنامه و اسپمرها انجام نمی دهد که به این معنی است که منابع سرور شما در نقاط زیادی هدر می رود. اینجا جایی است که به Sucuri نیاز دارید. این پلاگین را می توان بهترین پلاگین افزایش امنیت وردپرس دانست که با مسدود کردن درخواست های مخرب عملکرد سرور شما را بهبود می بخشد.

در حال حاضر، به طور معمول تمام فایل های سایت شما از یک سرور ارائه می شود. شما می توانید با خرید سرویس CDN و افزودن آن به وب سایت خود این مورد را بهبود بخشید. البته برخی از هاست ها سرویس CDN رایگان دارند.

سرویس CDN به شما امکان می دهد فایل های استاتیک و ایستای سایت مانند تصاویر، شیوه نامه ها و اسکریپت ها را از طریق شبکه ای از سرورهای پراکنده در سراسر جهان پخش کنید و  این کار باعث کاهش بار سرور در سایت شما می شود، آن را سریعتر بارگذاری می کند و تجربه کاربری را برای همه کاربران شما بهبود می بخشد. پس استفاده از سرویس CDN و فایروال نتایج آزمایش شما را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.

نتیجه گیری و پایان

در این مقاله سعی داشتیم تا بهترین ابزارهای تست سرعت سایت به همراه نکات کاربردی را با هم بررسی کنیم. اگر شما نیز نظر یا تجربه ای در مورد کار با ابزارهای تست سرعت معرفی شده دارید یا فکر می کنید ابزار تست سرعت سایتی وجود دارد که مستحق حضور در این لیست است و ما آن را نیفزوده ایم، در بخش کامنت های این پست با ما در ارتباط باشید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
انتخاب رنگ بهینه برای دکمه افزودن به سبد خرید

انتخاب رنگ مناسب برای دکمه “افزودن به سبد خرید”

آنچه در این پست میخوانید بهترین رنگ برای دکمه “افزودن به سبد خرید”قرمزسبززرد یا نارنجیآبیمشکی دکمه افزودن به سبد خرید…

بیشتر بخوانید
Google Discover

گوگل دیسکاور چیست و چگونه به seo کمک می‌کند

آنچه در این پست میخوانید Google Discover چیست و چرا برای سئو مهم است؟Google Discover چگونه کار می کند؟دستورالعمل های…

بیشتر بخوانید
create website brief

نحوه نوشتن بریف طراحی وب سایت

آنچه در این پست میخوانید خلاصه یا بریف طراحی وب سایت چیست؟چرا بریف طراحی وب سایت بسیار مهم است؟نظرات نهایی…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره شرکت طراحی سایت پرانتز

شرکت طراحی سایت پرانتز یک شرکت معتبر و حرفه‌ای در زمینه طراحی و توسعه وبسایت‌ها در شهر کرمان است. این شرکت با برخورداری از تیمی مجرب و متخصص در زمینه طراحی وبسایت، به ارائه خدماتی با کیفیت و برتر در حوزه طراحی سایت می‌پردازد. از ابتدای تأسیس، هدف اصلی این شرکت ارائه راهکارهای بهینه و با کیفیت در زمینه ساخت و توسعه وبسایت‌های سازگار با اصول سئویی بوده است.